AIKUISTEN OHJAAJAT

Hanna Lahdelma

Olen Hanna Lahdelma, Kangasalan Naisvoimistelijoiden puheenjohtaja ja ohjaaja. Ohjaan lapsia, tyttöjä ja aikuisia.

Aloitin voimistelun seurassa kolmivuotiaana 70-luvun puolivälissä. Nuorena suoritin Voimisteluliiton ohjaajakoulutukset ja vuosien mittaan olen kouluttautunut lisää sekä lasten että aikuisten ohjaajana.

Olen ammatiltani luokanopettaja. 

Lasten ohjaamisessa nautin lasten ilosta, innokkuudesta liikkua! Aikuisten ohjaamisessa iloa tuo yhdessäolo, hyvä musiikki ja kehon liike.

Tuuli Tuominen

Olen Tuuli ja ohjaan latinoa aikuisille ja yli 15 vuotiaille. Olen itse aloittanut voimistelun KNV:ssä 3 vuotiaana ja ohjaajana olen toiminut seurassamme jo parisenkymmentä vuotta! Vuosien varrella olen ohjannut kaikenlaista ja lähes joka koululla Kangasalla.

Opiskelen tällä hetkellä luokanopettajaksi.

Ohjaamisessa parasta on yhdessä tekeminen, liikkeistä ja musiikista nauttiminen. Ohjaajana olen iloinen, energinen ja innostun jumppaajien onnistumisesta.

Aira Niemi

Olen Aira Niemi, toinen KNV:n Ikivireiden ohjaajista. Jumpan päämääränä on meidän ikäihmisten toimintakyvyn säilyminen, tasapainoa, ketteryyttä, liikkuvuutta ja lihaskuntoa harjoittamalla. Ryhmäkavereiden tapaaminen on myös tärkeää ja tuo iloa ja virkistystä.

Ammatiltani olen fysioterapian opettaja. Ikivireitä olen ohjannut koko eläkeajan - 10 vuotta. Pitkästä työkokemuksesta on nyt paljon hyötyä jumpan sisällön suunnittelussa. Kivojen ihmisten säännöllinen tapaaminen ja ohjaus ovat myös minulle elintärkeitä tekijöitä toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Marja-Liisa Lehto

Olen Marja-Liisa Lehto ja ohjaan ikivireiden tuolijumppaa Aira Niemen kanssa vuoroviikoin. Tätä sitoutunutta ja hyväntuulista sekä ohjaajaa voimaanuttavaa ryhmää olen ohjannut n. viiden vuoden ajan.

KNV:ssa olen voimistelut vuodesta 1977 säännöllisesti ja osallistunut aktiivisesti erilaisiin voimistelutapahtumiin kotimaassa ja ulkomailla. Vuosien saatossa olen ohjannut myös n. 10 vuotta satujumppaa

Koulutusta tämän ryhmän ohjaamiseen olen saanut mm. osallistumalla Iki-liikkeen ikäihmisille suunnatun liikunnan ohjaajan koulutuksiin sekä erilaisiin virikekursseihin.

Päiväni eläkeläisenä kuuluvat ulkoillen, lastenlasten kanssa puuhaillen sekä puutarhaa hoidellessa.

Reetta Kuntonen-Petäjäniemi

Olen Reetta Kuntonen-Petäjäniemi. Kangasalan Naisvoimistelijat seurana on minulle ollut tuttu lapsuudesta saakka. Lapsuuden seurani oli Ruoveden Naisvoimistelijat, olimme paljon yhteisissä voimistelutapahtumissa Kangasalan Naisvoimistelijoiden kanssa. Olen ohjannut useamman vuoden tanssillista voimistelua naisille, nykyisin tunti keskiviikkoisin Liuksialan koululla. 

Tunneilla on keskeistä kehotietoisuuden vahvistumisen kautta löytää liikkeen virtaavuutta, vartalolähtöisyyttä, dynaamisuutta keholliseen ilmaisuun, missä pohjana on voimistelun perustaidot. Tunneilla on myös luovaa ilmaisua tanssillisesti niin yksin kuin yhdessä. Kantavana teemana on, että kaikki liike on yhtä arvokasta ja ainutlaatuista eli kilpailullisuutta tunneillamme ei ole vaan yhteistä ilon kautta tekemistä.

Tuula Torkkeli

Olen Tuula Torkkeli, olen ohjannut KNV:n ryhmiä jo yli 20 vuotta. Nykyään ohjaan aikuisten tanssillista ryhmää maanantaisin. Olen tanssinut lapsesta saakka, harrastanut eri tyylilajeja. 

Koulutukseltani olen fysioterapeutti, physio-pilatesohjaaja ja myös erityispedagogiikan maisteri.

Tunneillani tärkeintä on monipuolinen liikunta, hyvä tunnelma, jota vahvistaa vaihteleva musiikki ja hyväksyvä ilmapiiri, jokainen tanssii ja liikkuu omalla tavallaan. Koskaan ei ole myöhäistä aloittaa.

Liisa-Kaisa Airla

Olen Liisa-Kaisa Airla ja olen ohjannut KNV:ssa yli kymmenen vuotta aikuisia. Omien lasten ollessa pieniä ohjasin myös lasten liikuntaa. Nykyään ohjaan kiertoharjoittelua ja kahvakuula-tunteja. 

Ohjaajana parasta on yhdessä tekeminen ja innostaminen. Uusia ohjelmia on myös aina kiva suunnitella ja opettaa innokkaille jumppareille. Tervetuloa jumppaamaan.

Jumpparikasta kautta kaikille :)