LASTEN OHJAAJAT

Ansa-Maria Alatalo

Olen Ansa-Maria Alatalo. Pienestä tytöstä asti olen käynyt jumppaamassa Kangasalan Naisvoimistelijoissa. 

Ohjaamisen olen aloittanut vuonna 2008. Ensin apuohjaajana ja sitten itsenäisenä ohjaajana. Olen vuosien varrella suorittanut erilaisia voimistelukoulutuksia. 

Opiskeluvuosieni ajan pidin taukoa ohjaamisesta. Nyt uudelleen kaivan esiin tuntisuunnitelmat ja musiikista rytmin. 

Ohjaajana kannustan kokeilemaan, mutta jokainen tekee niinkuin pystyy.

Hanna Lahdelma

Olen Hanna Lahdelma, Kangasalan Naisvoimistelijoiden puheenjohtaja ja ohjaaja. Ohjaan lapsia, tyttöjä ja aikuisia.

Aloitin voimistelun seurassa kolmivuotiaana 70-luvun puolivälissä. Nuorena suoritin Voimisteluliiton ohjaajakoulutukset ja vuosien mittaan olen kouluttautunut lisää sekä lasten että aikuisten ohjaajana.

Olen ammatiltani luokanopettaja.

Lasten ohjaamisessa nautin lasten ilosta, innokkuudesta liikkua! Aikuisten ohjaamisessa iloa tuo yhdessäolo, hyvä musiikki ja kehon liike.

Julia Kallio

Olen Julia Kallio ja ohjaan lasten tunteja. Aloitin telinevoimistelun 5-vuotiaana Raisiossa, josta myöhemmin siirryin Kangasalle KNV:n tyttöjen voimisteluryhmään. 

Olen Voimisteluliiton lasten ja nuorten voimistelun koulutettu ohjaaja. KNV:ssa olen ohjannut eri-ikäisiä lapsia kahdeksan vuotta. 

Opiskelen varhaiskasvatuksen opettajaksi Tampereen yliopistossa.

Parasta ohjaamisessa on voimisteijoiden oivaltamisen hetket uusia liikkeitä harjoitellessa, sekä ryhmän yhdessä tekemisen meininki.

Helmi Luomala

Olen Helmi Luomala, toimin apuohjaajana lasten ryhmässä. Ohjaamisen aloitin pari vuotta sitten, olen myös käynyt Suomen voimisteluliiton koulutuksissa tullakseni osaavammaksi ohjaajaksi.

Itse olen aloittanut voimistelun jo pikkutyttönä, sen jälkeen on tullut kokeiltua kaiken laista, akrobatia ja telinevoimistelu lukuun ottaen. Kangasalan naisvoimistelijoissa olen ensimmäisen kerran voimistellut 6 vuotiaana. Voimistelu on ollut aina minulle todella tärkeä harrastus ja ajanviete.

Tällä hetkellä opiskelen Pikkolan yläasteella.

Lasten ohjaamisessa parasta on nähdä lasten kehitys ja sen heille tuottama ilo ja itsevarmuus.

Linnea Luoma

. Olen Linnea Luoma ja toimin apuohjaajana pienten lasten ryhmässä. Olen myös osallistunut Suomen voimisteluliiton ohjaajakoulutuksiin.

Itse aloitin voimistelun jo 1-vuotiaana KNV:n pikkulasten ryhmässä ja siitä lähtien voimistelu on kuulunut elämääni. Olen harrastanut mm. akrobatiaa ja telinevoimistelua. Käyn tällä hetkellä Pikkolan yläkoulua.


Pidän liikunnan tuomasta ilosta ja myös lasten ohjaaminen on kivaa. On hauska nähdä, miten lapsetkin viihtyvät tunneilla.

Lotta Silván

Oon Lotta Silván ja ohjaan alakouluikäisten telinevoimisteluryhmiä. Oma taipaleeni voimistelun parissa alkoi ykkösluokalla KNV:n lasten ryhmässä. Siellä syttyi intohimo voimisteluun ja sen ohjaamiseen ja tänä kautena tuleekin täyteen ensimmäinen vuosikymmen voimistelunohjaajana. Tuona aikana olen päässyt kouluttautumaan useaan otteeseen voimisteluliiton erinäisissä koulutuksissa ja kartuttamaan omaa tieto-taito-osaamistani. Ohjaamisen ulkopuolella opiskelen luokanopettajaksi Tampereen Yliopistossa.

Ohjaamisessa ehdottomasti parasta on voimistelijan kehityskaaren näkeminen ja ryhmässä toimiminen.

Laura Ilander

Olen Laura Ilander, ohjaan voimistelua tytöille ja nuorille. Olen harrastanut voimistelua 3-vuotiaasta ja ohjannut eri-ikäisten tyttöjen ryhmiä useita vuosia. Ohjaajaksi olen kouluttautunut laajasti voimisteluliiton lasten ja nuorten voimistelun ohjaajakoulutuksissa, voimistelutaitoja painottaen. Ammatiltani olen opettaja. 

Parasta ohjaamisessa on, kun näkee voimistelijoiden kehittyvän ja iloitsevan oppimisestaan.

Reetta Grönfors

Heippa, Reetta täällä!

Olen urheiluhieroja, liikuntaneuvoja (at) sekä kahden pienen murun äiti. Liikunta on pienestä pitäen ollut elämäntapani ja olenkin iloinen, että olen saanut työskennellä unelma-ammatissani jo yli 10 vuoden ajan. Ohjaan ryhmiä "vauvasta vaariin" ja lihaskunnosta kehonhuoltotunteihin pirteällä ja kannustavalla asenteella. Parasta ohjauksessa on liikunnan riemu ja yhdessä tekeminen.

Ohjaan syksyllä keskiviikon cheerleading- ja muokkaustunteja Ruutanassa.

Nähdään tunneilla!

Nella Salminen

Olen Nella Salminen ja toimin apuohjaajana alakouluikäisten lasten telinevoimisteluryhmässä.

Aloitin voimistelun nelosen luokalla KNV:llä. Voimistelun lisäksi harrastan myös yleisurheilua. Tällä hetkellä käyn Pitkäjärven yläkoulua.

Ohjaamisessa parasta on nähdä lasten kehitys ja uusien taitojen oppimisen ilo.