LASTEN OHJAAJAT

Hanna Lahdelma

Olen Hanna Lahdelma, Kangasalan Naisvoimistelijoiden puheenjohtaja ja ohjaaja. Ohjaan lapsia, tyttöjä ja aikuisia.

Aloitin voimistelun seurassa kolmivuotiaana 70-luvun puolivälissä. Nuorena suoritin Voimisteluliiton ohjaajakoulutukset ja vuosien mittaan olen kouluttautunut lisää sekä lasten että aikuisten ohjaajana.

Olen ammatiltani luokanopettaja.

Lasten ohjaamisessa nautin lasten ilosta, innokkuudesta liikkua! Aikuisten ohjaamisessa iloa tuo yhdessäolo, hyvä musiikki ja kehon liike.

Lotta Hakala

Olen Lotta Hakala ja kaudella 2020-21 ohjaan 5-6-vuotiaiden jumpparyhmää. Itse olen harrastanut voimistelua eskari-ikäisestä lähtien eli noin 11 vuotta. Olen myös ohjannut yhdessä toisen ohjaajan kanssa eri-ikäisten lasten ryhmiä yhteensä lähes kuuden vuoden ajan. 

Ohjaamisesta olen saanut koulutusta Voimisteluliiton erilaisissa koulutuksissa, jotka ovat käsitelleet esimerkiksi monipuolista liikkumista sekä lasten ohjaamista. 

Ohjaamisessa ehdottomasti parasta on nähdä lasten oppivan uusia asioita sekä rohkaistuvan oman osaamisen myötä ja kehittävän uusia kaverisuhteita.

Julia Kallio

Olen Julia Kallio ja ohjaan lasten tunteja. Aloitin telinevoimistelun 5-vuotiaana Raisiossa, josta myöhemmin siirryin Kangasalle KNV:n tyttöjen voimisteluryhmään. 

Olen Voimisteluliiton lasten ja nuorten voimistelun koulutettu ohjaaja. KNV:ssa olen ohjannut eri-ikäisiä lapsia kahdeksan vuotta. 

Opiskelen varhaiskasvatuksen opettajaksi Tampereen yliopistossa.

Parasta ohjaamisessa on voimisteijoiden oivaltamisen hetket uusia liikkeitä harjoitellessa, sekä ryhmän yhdessä tekemisen meininki.

Pihla Kettula

Olen Pihla Kettula ja ohjaan Vatialassa 1.-3. -luokkalaisia. Olen ollut KNV:n toiminnassa mukana ihan pienestä tytöstä pitäen; ensin jumpparina ja sitten ohjaajana. Lasten jumppia olen ohjannut kuusi vuotta. 

Arkipäiväni kuluvat pitkälti rakennustekniikan opintojen parissa Tampereen Yliopistossa. 

Unna Honkaniemi

Olen Unna Honkaniemi ja olen nyt ohjannut lapsia 6 vuotta! Itse olen voimistellut noin 3-vuotiaasta eri seuroissa ja 7-vuotiaasta Kangasalan Naisvoimistelijoissa. 

Olen kouluttautunut erilaisissa ohjaajakoulutuksissa ohjaamaan lähinnä lapsia ja olen käynyt muutaman syventävän koulutuksen ohjaukseen liittyen. 

Käyn lukiota Kangasalan lukiossa ja siirryn nyt 2. lukuvuodelle.

Parasta on päästä päivän lopussa leikittämään lapsia ja kuuntelemaan naurun purkahduksia!

Lotta Silván

Oon Lotta Silván ja ohjaan alakouluikäisten telinevoimisteluryhmiä. Oma taipaleeni voimistelun parissa alkoi ykkösluokalla KNV:n lasten ryhmässä. Siellä syttyi intohimo voimisteluun ja sen ohjaamiseen ja tänä kautena tuleekin täyteen ensimmäinen vuosikymmen voimistelunohjaajana. Tuona aikana olen päässyt kouluttautumaan useaan otteeseen voimisteluliiton erinäisissä koulutuksissa ja kartuttamaan omaa tieto-taito-osaamistani. Ohjaamisen ulkopuolella opiskelen luokanopettajaksi Tampereen Yliopistossa.

Ohjaamisessa ehdottomasti parasta on voimistelijan kehityskaaren näkeminen ja ryhmässä toimiminen.

Sirja Salovesi

Olen Sirja Salovesi, 17-vuotias Kangasalan lukion musiikkilinjan toisen vuoden opiskelija. Olen harrastanut itse erilaista jumppaa ja voimistelua pienestä asti. Kangasalan Naisvoimistelijoihin liityin vuonna 2015 ja ohjaamisen olen aloittanut 2017. Olen aikaisemmin ohjannut alle kouluikäisiä lapsia sekä alakouluikäisiä tyttöjä. Tulevalla kaudella ohjaan 4-5 vuotiaita.

Mottoni "Don't Worry Be Happy" sopii hyvin myös voimisteluun. Silloin voi heittää murheet pois ja kun uusia juttuja opetellessa on iloinen ja avoimin mielin niin hauskuudelta ei voi välttyä!