TUNTIKUVAUKSET

AJATTOMAT

Tunti on tanssillista voimistelua, ei tehdä lattialiikkeitä. Harjoitellaan lisäksi myös ohjelmia, joita esitetään mm. seuran juhlissa. Jos kiinnostuit ota yhteyttä ohjaajaan.

DANCE COCKTAIL

Aikuiselle naiselle tanssillisia sarjoja, vaihtelevia rytmejä ja mausteita eri tyylisuunnista rentoon malliin. Lopuksi lyhyet keskivartaloliikkeet ja palauttavat venyttelyt.

IKIVIREÄT

Ikääntyneiden, lähinnä yli 65-vuotiaiden ikioma tuolijumppa: Jumppa (45 min) sisältää seisten ja tuolilla istuen toteutettavia, arjesta selviytymistä tukevia harjoituksia.

JOKANAISEN FIILISJUMPPA

Jokaiselle sopivaa jumppaa ja musiikkia joka lähtöön - irti arjesta! Lisäksi lihaskuntoliikkeitä ja venyttelyä. Sopii kaiken ikäisille -äiti ja tytär yhdessä jumppaan!

KAHVAKUULA

Tehokas, toiminnallinen ja monipuolinen koko kehoa kuormittava lihaskuntoharjoitustunti. Kahvakuulaharjoittelu kehittää lihasvoimaa, kestävyyttä kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Mukaan tunnille tarvitset oman kuulan (suosituspaino naisille n. 4-8 kg kuula, miehille n. 8-12 kg) sekä jumppa-alustan.

KEHONHUOLTO

Kehonhuoltotunnilla keskitytään omaan kehoon rauhallisessa tahdissa. Alkuun kevyt lämmittely, ilman hyppyjä, jonka jälkeen lihaskuntoliikkeitä, tasapainoharjoituksia sekä erilaisia venytyksiä. Lopussa lyhyt rentoutuminen. Oma alusta mukaan, paljaat jalat tai tossut ovat hyvät.

KIERTOHARJOITTELU

Tehokas ja monipuolinen treeni, joka yhdistää kestävyysharjoittelun, vastusharjoittelun ja kehonpainoharjoittelun. Tunnilla siirrytään säännöllisin väliajoin treenistä toiseen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, kiertoharjoittelusta sekä loppurentoutuksesta. Omia välineitä ei tarvita.

LATINO

Tunti sisältää helppoja askelsarjoja menevien latinorytmien tahdissa! Hauska ja tehokas tanssitunti.

MIEHET 

Askellusta ja venyttelyä musiikilla.

MUOKKAUS

Kaikille sopiva kuntojumppa; helppoja askelsarjoja ja lihaskuntoa musiikin tahdissa. Toisinaan käytössä myös välineitä, esimerkiksi kuminauhat. Venyttely.

STEP & MUOKKAUS

Helppoja askelsarjoja laudalla, jonka jälkeen lihaskuntoharjoitteita. Seuralla on omat laudat.

TANSSILLINEN VOIMISTELU

Svoli:n määritelmästä:"Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji. Lajin sielu ja sydän ovat keskustalähtöisyydessä ja liikkeen virtaavuudessa." Tunnilla herätellään lisäksi luovaa ilmaisua ja harjoitellaan erilaisia voimistelullisia sarjoja. Tunnille ovat tervetulleet niin nuoret kuin aikuisetkin.

TEMPPUKERHO

Temppukerhossa harjoitellaan voimistelun perusliikkeitä, rakennetaan lihaskuntoa ja kehitetään notkeutta. Temppukerhoon on tervetullut kuka tahansa temppuilusta kiinnostunut, voimistelutaustaa ei tarvita.

UROSJUMPPA

Miesten kunnon ja virkeyden salaisuutena on urosjumppa: reipasta menoa aikuiselle miehelle musiikin tahdissa. Lihaskuntoa, askelsarjoja - liikunnaniloa!
Tule mukaan, niin et tunne itseäsi enää kankikaikkoseksi!